Baker- og konditorlandslaget
Meny
nordisk 2018

Nordic Bakery & Pastry cup 6. – 7. september 2019

Nordic Bakery and Pastry cup er årets store bakebegivenhet under Matstreif, Norges største matfestival som arrangeres midt i hjertet av hovedstaden.

Det er 9. året Nordic Bakery and Pastry Cup arrangeres, og Norge er nå vertskap for tredje gang. Deltakerlandene vil i år være Island, Danmark, Sverige og Norge. Om Nordic Bakery Cup. Norge, Sverige og Danmark i begge konkurransene, og Island på Baker konkurransen.

Tema i år er ”Kunst” som byr på muligheter for mange spennende utforminger og kreasjoner. Lagene er i full gang med forberedelsene, det har vært en travel vår med fokus på å bygge laget som én enhet, og for å «fin tune» produkter og teknikker til konkurransen.

Det er viktig for landslaget å prestere på et nasjonalt nivå, det vil gi oss føringer inn mot internasjonale konkurranser.  Videre er vårt hovedmål for året å vinne Nordic Bakery Cup og Nordic Pastry Cup

Vi skal bruke  «Vi elsker deig» til å legge ut bilder og resepter av produktene til forbrukere etter konkurransen slik at hele Norges befolkning kan lage disse selv hjemme på kjøkkenet. Vi har også stort fokus på at dette skal  være med på å bygge laget, sette det i stand til å ta topplasseringer i årene som kommer og gjøre oss klar til en eventuell VM deltakelse igjen innen kort tid.

På nåværende tidspunkt er vi stort sett klare med den kreative prosessen inn mot disse konkurransene. Vi begynner å klokke oss inn på oppgavene der vi skal «koke» avanserte arbeidsoppgaver ned på konkurransetider,  med gull for øyet, sier en engasjert og målrettet Hovedtrener Kjetil Dale Aas.

Se mer om utøverne og grenene her.

Program.

 

 

 

 

 

Relaterte artikler