Baker- og konditorlandslaget
Meny

Møt Baker og Konditorlandslaget

Baker- og Konditorlandslaget er en samling av noen av bransjens beste bakere og konditorer. Alle på landslaget har krevende jobber som krever full innsats. Likevel trener de flere timer i uken for å bli enda bedre på det de allerede er veldig gode på. En gang i måneden møtes de for å lære av hverandre og perfeksjonere seg til konkurranser.

Hva er det som driver dem? Først og fremst kjærligheten til det yrket de har valgt. Eller kanskje vi skulle kalle det lidenskapen. Gleden over å skape noe nytt, over hele tiden å være i utvikling og måle krefter med de beste. Her duger ingen snarveier, ingen lettvinte løsninger. Det handler om å strebe etter det perfekte – prøve nye oppskrifter, oppdage nye smaker. Og ikke minst – om å ha det veldig morsomt underveis!

Kalender

Se flere aktiviteter

Bakelandslagets utøvere

Konditorlandslagets utøvere

Aktuelt

Foto: Jon-Are Berg Johannesen

Nordic Bakery and Pastry Cup 2018 – Her er årets utøvere

Fjorårets Bakery and Pastry Cup resulterte i sammenlagt gull til bakerne og kategoripris for beste brød og søtbakst, og kategoripris til konditorene for beste iskake, dessert og kake. Les mer om konkurransen og utøverne som stiller til årets Nordic Bakery and Pastry Cup 2018

toppbilde

Baker og Konditorlandslaget i studio

Hele laget var samlet i musikkstudio for å spille inn sangen «Gullet hjem til Norge». For de fleste var dette første gang i et musikkstudio og det var en annerledes, spennende og gøy opplevelse.

Invitasjon til skole-NM 2018

Invitasjon til skole-NM 2018

WorldSkills Norway inviterer bakere og konditorer til skole-NM 2018. Finn ut alt du trenger å vite om påmelding.