Baker- og konditorlandslaget
Meny

Møt Baker og Konditorlandslaget

Baker- og Konditorlandslaget er en samling av noen av bransjens beste bakere og konditorer. Alle på landslaget har krevende jobber som krever full innsats. Likevel trener de flere timer i uken for å bli enda bedre på det de allerede er veldig gode på. En gang i måneden møtes de for å lære av hverandre og perfeksjonere seg til konkurranser.

Hva er det som driver dem? Først og fremst kjærligheten til det yrket de har valgt. Eller kanskje vi skulle kalle det lidenskapen. Gleden over å skape noe nytt, over hele tiden å være i utvikling og måle krefter med de beste. Her duger ingen snarveier, ingen lettvinte løsninger. Det handler om å strebe etter det perfekte – prøve nye oppskrifter, oppdage nye smaker. Og ikke minst – om å ha det veldig morsomt underveis!

Kalender

Se flere aktiviteter

Bakelandslagets utøvere

Konditorlandslagets utøvere

Aktuelt

Vinnerlaget Norge

Gull til Norge i Nordic Bakery cup!

Norge vant Nordic Bakery cup under Matstreif på Rådhusplassen 7. september.

Jonathan Burt vant beste showpiece med sine dansende flamingoer og Fredrik Lønne gikk av med seieren i kategorien brød og baguetter.

nordisk 2018

Nordic Bakery & Pastry cup 6. – 7. september 2019

6-7 september 2019

bakere

Landslagsutøvere vant NM baker NM ung baker 2018

NM baker og NM ung baker fant sted på Hellerudsletta henholdsvis 23. og 24. oktober. I begge konkurransene var det en utøver fra bakelandslaget som tok gullmedaljen.