Baker- og konditorlandslaget
Meny

Møt Baker og Konditorlandslaget

Baker- og Konditorlandslaget er en samling av noen av bransjens beste bakere og konditorer. Alle på landslaget har krevende jobber som krever full innsats. Likevel trener de flere timer i uken for å bli enda bedre på det de allerede er veldig gode på. En gang i måneden møtes de for å lære av hverandre og perfeksjonere seg til konkurranser.

Hva er det som driver dem? Først og fremst kjærligheten til det yrket de har valgt. Eller kanskje vi skulle kalle det lidenskapen. Gleden over å skape noe nytt, over hele tiden å være i utvikling og måle krefter med de beste. Her duger ingen snarveier, ingen lettvinte løsninger. Det handler om å strebe etter det perfekte – prøve nye oppskrifter, oppdage nye smaker. Og ikke minst – om å ha det veldig morsomt underveis!

Kalender

Se flere aktiviteter

Bakelandslagets utøvere

Konditorlandslagets utøvere

Aktuelt

IMG_9203[1]

Thea serverte vinner-desserten til NHO Direktør Kristin Skogen Lund

Thea serverte vinner desserten som falt i god smak hos NHO Administrerende direktør Kristin Skogen Lund.

IMG_8903

Nordic Bakery&Pastry Cup 2018: Bronseplass og kategoripris for beste dessert

Det ble to sammenlagte bronseplasseringer og kategoripris for beste dessert i årets Nordic Bakery&Pastry Cup 2018

Foto: Jon-Are Berg Johannesen

Nordic Bakery and Pastry Cup 2018 – Her er årets utøvere

Fjorårets Bakery and Pastry Cup resulterte i sammenlagt gull til bakerne og kategoripris for beste brød og søtbakst, og kategoripris til konditorene for beste iskake, dessert og kake. Les mer om konkurransen og utøverne som stiller til årets Nordic Bakery and Pastry Cup 2018