Utdanning
Meny
kurs

Kurs i riktig merking av bakervarer

Hva skal deltakerne lære:

Resultat av «Merkesjekken 2018», innblikk i relevante forskrifter, næringsmiddel juss, forskning på allergener og løsninger for bedre merking og oversikt

Beregnet for:

Personer som arbeider med merking av produkter i bedriftene

Gjennomføring:

Kurset gjennomføres som teoretisk forelesning.

Kursansvarlig:
Elisabeth Alvestad

Dato for kurset:

9. oktober 2019

Kursets varighet:

Kl. 10.30 – 14.30

Kurssted:

Næringslivets Hus, Middelthunsgate 27. Oslo

Påmeldingsfrist:

4. oktober 2019

Kursavgift:

Gratis for medlemmer i BKLF, kr 1 250,- eks mva for øvrige deltakere.

Kursavgiften dekker lokaler, lunsj og foredragsholder. Deltaker må betale reise og eventuell overnatting.

Min deltakere:

15 deltakere

Program

Meld deg på her

fisk