Utdanning
Meny

Lærlingekurs 2. års baker- og konditorlærling

Kursets dato blir endelig bekreftet i august 2019.

Hva skal deltakerne lære:

Konditorkurs, fokus på pynteteknikker og Glaze

Beregnet for:

1. års lærlinger i konditor- og bakerfaget

Gjennomføring:

Kurset gjennomføres som teoretisk forelesning og praktisk baking

Kursansvarlig:

Sunniva eller Vilde fra konditorlandslaget

Kursets varighet:

Kl. 09.00 – 15.00

Kurssted:

Bergen

Påmeldingsfrist:

15. august 2019

Kursavgift:

Gratis for lærlinger i BKO og elever på skolen, kr 2 000,- for øvrige deltakere.

Kursavgiften dekker lokaler, råvarer, lunsj, og foredragsholder. Deltaker må betale reise og eventuell overnatting. Alle må ta med arbeidstøy.

Maks deltakere:

15 deltakere

Påmelding åpner når dato er endelig.

fisk