Vi hever bransjen

Velkommen til Baker-og konditorkonferansen 2026!

17. februar ønsker vi igjen velkommen til bransjens viktigste møteplass. Vi lover en dag full av sosialt påfyll og spennende innlegg innen temaene skaperkraft, arbeidskraft og bærekraft. Se foreløpig program og meld deg på!

Aktuelt

  1. #MerAv-seminaret 2026

    Planleggingen av #MerAv-seminaret 28. januar er godt i gang, og nå er det åpnet for påmelding. Vi lover et nyttig og spennende faglig program i tillegg til utdeling av en rekke gjeve priser. Meld deg på!

  2. Hva vil den nye forskriften bety for din bedrift?

    Den nye forskriften som skal beskytte barn og unge mot markedsføring av usunn mat og drikke trådte i kraft lørdag 25. oktober. Forskriften grunner i matlovens overordnede formål om å fremme helse, men har fått kritikk blant annet for å være utydelig og vanskelig å forstå.

  3. Bidra til NHOs kompetansebarometer

    20. oktober sender NIFU ut årets spørreundersøkelse for NHOs Kompetansebarometer. Din deltakelse er avgjørende for å sikre at næringslivets behov blir hørt og tatt på alvor.

  4. Braud Håndverksbakeri er Årets Bakeri 2025!

    Det forholdsvis nye konseptet til Valaker bakeri og konditori, Braud Håndverksbakeri, er kåret til vinner av Årets Bakeri 2025. Den mest prestisjefylte kåringen i norsk baker- og konditorbransje fant sted på datoen for verdens brøddag, torsdag 16. oktober.

Hva skjer de neste ukene?

  1. Kornkonferansen 2026

    Konferansen har som mål å spre informasjon om politiske og markedsmessige forhold i forbindelse med korn, kraftfôr, matmel og bakevarer. Kornkonferansen er et samarbeid mellom Norges Bondelag og Felleskjøpet Agri.

    Haakon VIIs gate 9, 0161 Oslo, Nathionaltheateret Konferansesenter
  2. MerAv-seminar

    Vi jobber med å sette sammen et faglig program for neste års #MerAv-seminar. Dagen vil også by på prisutdelinger og kåringer.

  3. Landskonferansen for restaurant- og matfag 2026

    Hvordan ser fremtidens kompetanse ut i mat- og måltidsbransjen? Hvordan bruke KI, automasjon og digitale verktøy i opplæringen? Hvordan organisere fagopplæringen i en ny tid?

    Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger

Bli baker eller konditor!

Nysgjerrig på baker- og konditorfaget? Besøk våre utdanningssider for å finne ut hvordan du kan få en jobb hvor du er omgitt av gjærbakst og gode kaker!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet gir deg innblikk i hva som rører seg i faget akkurat nå. Bli kjent med de flotte menneskene som jobber i og for bransjen og få tips om arrangementer og innsyn i hva BKLF jobber med. 

Nettbutikk

Gjennom BKLFs nye nettbutikk er det mulig å få tilgang til relevant markedsmateriell, gavekort for bakerier og arbeidstøy.

Vi elsker deig!

La deg inspirere av baker- og konditorlandslaget!

Vi har samlet et knippe fristende oppskrifter utviklet av nåværende og tidligere deltakere på baker- og konditorlandslaget. Fra lidenskapelige mestere til ditt kjøkken!